YRITYS


Metalliteollisuuden ammattilaiset

Vuonna 1989 perustettu alihankintakoneistamo. Pienestä perheyrityksestä on kolmenkymmenenyhden toimintavoden aikana kasvanut luotettava koneistamo, joka työllistää tällä hetkellä seitsemän metallialan ammattilaista. Työntekijöidemme kymmenien vuosien käytännön kokemus on luonut yrityksemme vakaan toiminnan pohjan, jonka varaan pystymme rakentamaan pitkäaikaisia ja turvallisia asiakassuhteita. Meiltä saat niin isot kuin pienetkin sorvaus, jyrsin ja poraustyöt laadukkaasti ja nopeasti. CNC-työstökoneilla ja -keskuksilla valmistetut erilaiset koneenosat sekä muut kappaleet nykypäivän laatuvaatimusten mukaisesti.


 DUN & BRADSTREET FINLAND OY ON MYÖNTÄNYT SS-KONEISTUS OY:LLE KORKEIMMAN AAA-LUOTTOLUOKITUKSEN.

LUOTETTAVAA KONEISTUSTA PÄIJÄT-HÄMEESSÄ

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+)


Yhteistyökumppani

Yhteistyö SS-koneistuksen kanssa on ollut toimivaa ja sopivaa meille. Olemme alihankkija ja sopimusvalmistaja, joten teemme siis paljon projektiluontoisia hommia. Tarpeemme ovat siis muuttuvia ja hyvin monimuotoisia. SS-koneistus on pystynyt vastaamaan tarpeisiimme joustavasti ja ammattitaidolla. Läheisestä sijainnista on myös hyvin paljon hyötyä yhteistyössämme.

Toimitusjohtaja Hannu Saari sekä yrityksemme työntekijät toivottavat teidät tervetulleiksi yrityksemme asiakkaiksi.

Vuonna 2019 saimme Euroopan aluekehitysrahastolta tukea uuteen työstökeskukseemme!